Velkommen til SAKIMO - Din unikke frisør-, skønheds - og velværesalon i hjertet af det charmerende Nansensgadekvarter.


Her kan du i inspirerende o
g afslappende omgivelser nyde den totale velvære oplevelse, fra du kommer til du går, hvad enten du ønsker en forskønnende ansigtsbehandling, en afslappende massage, en ny frisure, en lækker make-up og styling eller en fuldstændig make-over.


"Tid er efterhånden en af de knappeste ressourcer vi har, og at kunne trække tempoet ned og give sig tid er blevet en mere og mere eftertragtet luksus. For mig er det vigtigt at give mine kunder oplevelsen af at have tid og af at være i fokus, så SAKIMO skal være som en oase, hvor man kan finde fred og slappe af, mens man bliver forkælet."


SAKIMO sørger for det bedste for dig, og har altid gode specialtilbud til både mænd og kvinder i alle aldre. Du er selvfølgelig velkommen til at gå på opdagelse i SAKIMO’s spændende udvalg af lækre dermalogica hudplejeprodukter, fortryllende Jane Iredale kosmetik, fantastiske hårplejeprodukter fra Senscience samt unika smykker, accessories og håndlavede sæber - alt sammen håndplukket med særlig omhu, fordi livet skal være skønt og sjovt

SAKIMO vil løbende arbejde med forskellige temaer og kan for eksempel tilbyde pigeaftener med undervisning i make-up lægning for dig og veninderne. Forhør nærmere om disse.Skal du give en gave til en, du virkelig holder af, udsteder SAKIMO gerne et gavekort til behandlinger og produkter.


SAKIMO ejes og drives af Sanne Skipper Mosgaard, der er uddannet frisør, kosmetolog samt professional make-up artist fra Joe Blasco i Hollywood CA.
 

Nansensgade 39, 1366 København K

Telefon: 26212321